Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 10:56
Kampanj Electrolux Kyl/frys 200 cm Fri Frakt
5 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 8999:- Modell: EN3851JOW Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-en3851jow-vit Fristående Electrolux kyl frys kombiskåp EN3851JOW erbjuder många smarta funktioner för praktisk och säker matförvaring. Nettovolym: 258/91 liter TwinTech FrostFree-teknik NoFrost, SpacePlus Höjd 200 cm Bredd 59,5 cm Fristående Electrolux kyl frys kombiskåp EN3851JOW erbjuder många smarta funktioner för praktisk och säker matförvaring. Kyldelen Kylen har en nettovolym på 258 liter som fördelas på tre glashyllor och två grönsakslådor med FreshZone-utrymme. TwinTech FrostFree kylsystem Luftcirkulationen inuti kylen och frysen är separat, vilket förhindrar att maten i kylen blir förstörd av den kalla och torra luften från frysen. FreeStore Smart system som tack vare lufthål på varje hyllplan försäkrar en jämn luftcirkulation i hela kylen. Flaskhylla Förvara upp till 5 flaskor på denna smarta hylla och spara ditt utrymme i kylen. LED-belysning Det klara, jämna LED-ljuset ger en bra översikt av innehållet samtidigt som det är energisparande. Frysdelen Den rymliga frysen har en nettovolym på 91 liter och är utrustad med 3 plastlådor med genomskinlig framsida för lätt överblick av innehållet. SpacePlus Denna låda är perfekt när du vill förvara större råvaror så som hel kyckling, fisk eller kött. NoFrost Med enna teknik slipper du frosta av frysen då du slipper uppbyggnad av is på insidan av frysen. Energimärkning EN3851JOW tillhör energiklass A.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se