Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 mars 06:35

Kampanj Electrolux Kyl/Frys 175 cm Fri Frakt

5 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 7499:- Artikelnummer: KNT3LE31W2 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-kyl-frys-kombiskap-knt3le31w2 40 % snabbare nedkylning med ColdSense. Sensorer i kylskåpet och i rummet reagerar snabbt på förändringar och bibehåller en stabil temperatur. En snabb nedkylning säkerställs och rätt temperatur justeras snabbt. Mindre temperaturförändringar skyddar konsistensen på varje frukt. Nettovolym: 194/109 liter LowFrost Energiklass A++ Aktiv temperaturkontroll. Skyddar maten. Med ColdSense ColdSense reagerar snabbt på alla temperaturförändringar. Kylsensorer som direkt svarar på temperaturförändringar och justerar kylens temperatur tillbaka till optimalt 40 % snabbare än vanligt. Genom att förhindra att mat utsätts för chockförändringar i temperaturen håller den sig fortsatt fräsch. Så du kan njuta av alla favoriter medan de är färska. Med LowFrost behöver du inte frosta av lika ofta Det integrerade LowFrost-systemet upprätthåller frysens temperatur för att förhindra uppbyggnad av is. För bättre prestanda och mindre underhåll. Inställningar nära till hands. Med elektronisk dual touch control Tack vare den elektroniska dual touch control behöver du aldrig gissa vad som händer i ditt kylskåp. Du kan enkelt styra olika funktioner och ställa in exakta inställningar för både kylen och frysen med bara en tryckning. LED-belysning av högsta kvalitet för kylskåp Kylskåpet har LED-belysning som gör att du enklare ser vad som finns däri. De diskreta, energieffektiva glödlamporna ger ett starkt ljus i hela utrymmet. Förbrukar tio gånger mindre energi än standardbelysning. Pålitliga hyllor med säkerhetsglas Hyllor som är tillverkade av säkerhetsglas och erkända för sin hållbarhet. Och om man råkar spilla kan man enkelt torka av dem med en fuktig trasa.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer