Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 feb. 09:55
Kampanj Electrolux Köksfläkt 60 cm Fri Frakt
1 599 kr
Beskrivning
Ord pris: 2799:- Modell: EFT6446S Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-koksflakt-eft6446-s Köksfläkt för inbyggnad under skåp med två hastigheter, belysning och filtreringskapacitet på 304 m3/tim. 60 cm köksfläkt i slimmad design Filtreringskapacitet: 304 m3/tim 2 hastigheter och belysning Electrolux EFT6446/S är en integrerad köksfläkt som garanterar ren luft utan matos och ånga i köket. Återcirkulering Fläkten har ett fettfilter men kan kompletteras med ett kolfilter (köpes separat) som även återcirkulerar luften i köket, vilket avlägsnar matos och ånga. Detta är en bra lösning om du inte har möjlighet att installera en ventilationstrumma. Hastighetslägen Fläkten har en filtreringskapacitet på 304 m3/timmen och är utrustad med två hastigheter som lätt kan justeras på frontpanelen. Inklusive belysning.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se