Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 22:52

Kampanj Electrolux Inbyggnadsugn Pyrolys 72L Fri Frakt

7 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 12999:- Artikelnummer: 154970 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-ugn-oop740nz-rostfri Gör det enklare att baka med Electrolux ugn OOP740NZ, med 72 liters ugnsvolym och smarta funktioner som SteamCrisp, matsensor och pyrolytisk rengöring. Ugnsvolym: 72 l SteamCrisp Pyrolytisk rengöring Där välsmakande förvandlas till utsökt SteamCrisp®-ugnen tillagar maten vid lägre temperaturer så den inte torkar ut. Dags att upptäcka kraften i ånga med SteamCrisp®-ugnen. Ugnen tillför fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att maten lagas vid lägre temperaturer och inte torkar ut. Och ger en gyllene, krispig skorpa och en saftig mitt. Mör inuti, krispig på utsidan med SteamCrisp SteamCrisp hindrar maten från att torka ut, perfekt för bakning och ugnsstekning. Säg hej då till vanlig bakning och hej till SteamCrisp. Kombinationen av ånga och traditionell värme är perfekt för bakning och ugnsstekning så att maten tillagas försiktigt och inte torkar ut. Smak och textur förbättras med ånga. Laga mat med precision med vår matlagningstermometer Vår matlagningstermometer mäter innertemperaturen på maten, vilket ger tillförlitliga resultat. Tack vare vår matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och stängs av. Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla Den pyrolytiska rengöringen gör fett och matrester till aska. Att hålla ugnen som ny är inte svårt med vår smarta pyrolytiska rengöringsfunktion. Det självrengörande systemet värmer ugnen till en temperatur som förvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behöver torka av botten och aldrig mer skrubba. LED-timerdisplayen ställer in den bästa temperaturen Vår LED-timerdisplay föreslår temperaturer baserat på vissa matlagningsfunktioner. LED-displayen föreslår rätt temperatur baserat på den matlagningsfunktion du väljer, så att du aldrig behöver gissa vilken temperatur som passar bäst för din maträtt. Du kan fortfarande justera temperaturerna manuellt och ställa in start- och stopptider. Spara tid med vår funktion för snabbuppvärmning Snabbuppvärmning värmer upp ugnen snabbare än vanliga ugnar. Med vår Snabbuppvärmningsfunktion är ugnen redo när du är. Det är kortare uppvärmningstid jämfört med konventionell uppvärmning så att du kan förvandla dessa extra stunder till mer minnesvärda måltider. SteamCrisp SteamCrisp (25% ånga) SteamCrispugn med ett ångprogram där ångan kombineras med varmluft. Kombinationen är perfekt för bakning och ugnsstekning så att maten tillagas försiktigt och inte torkar ut. Smak och textur förbättras med ånga. Mer info på hemsidan
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer