Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 mars 11:08

Kampanj Electrolux Frysskåp 186 cm NoFrost Fri Frakt

7 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 9499:- Artikelnummer: LUT7ME28X2 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-frysskap-lut7me28x2 Frysen är exklusiv både på insidan och utsidan med Design Line, tillverkad av kvalitetsmaterial och äkta rostfritt stål. Och dess eleganta, rena design gör den till ett perfekt komplement till alla moderna kök. Nettovolym: 280 l FrostFree AntiFingerPrint Enastående design Frysen är exklusiv både på insidan och utsidan med Design Line, tillverkad av kvalitetsmaterial och äkta rostfritt stål. Och dess eleganta, rena design gör den till ett perfekt komplement till alla moderna kök. Snygg och elegant med DesignLine Frysens eleganta design kompletterar det moderna köket perfekt med sina rena linjer och design. Så du kan njuta av en helt sömlös finish. Aldrig mer isbildning No Frost-tekniken förhindrar att is bildas i frysen, vilket gör att du aldrig behöver avfrosta den igen. Det blir mer hygieniskt och enklare att göra rent samtidigt som du får extra utrymme att förvara de livsmedel som du tycker om. Exklusiv LED-belysning i frysen Frysen har LED-belysning som gör att du enklare ser vad som finns däri. De diskreta, energieffektiva glödlamporna ger ett starkt ljus i hela utrymmet. Förbrukar tio gånger mindre energi än standardbelysning. Kompressorn har 10 års garanti Total trygghet när du vet att inverterkompressorn har 10 års garanti.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer