Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 22:42

Kampanj Electrolux Diskmaskin 44 dB Fri Frakt

4 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 5299:- Artikelnummer: 217890 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-diskmaskin-esf5545lox Snabb, pålitlig och effektiv, Electrolux diskmaskin ESF5545LOX ger dig många praktiska program att välja mellan. Time Manager-funktion, AirDry-teknik, smart design och ordentlig kapacitet. Standard under bänk,13 kuvert 6 program, 4 temperaturer AirDry-teknologi Electrolux diskmaskin ESF5545LOX handlar om besparingar. Den sparar pengar på elräkningen och är skonsam mot miljön, den sparar tid tack vare det snabba programmet, senarelagd start och andra tidshanteringsfunktioner och den sparar utrymme tack vare den smarta konstruktionen så att du kan få plats med så många som 13 kuvert. Den kommer att hålla bestick och porslin skinande rent och AirDry-tekniken gör det både effektivt och varsamt. Ordentlig kapacitet Du kan få plats med så många som 13 kuvert i den här diskmaskinen så att du enkelt kan hantera stora ansamlingar av disk. 1 kuvert definieras som en stor tallrik, en soppskål, en assiett, en kopp, ett fat, ett dricksglas, en kniv, en gaffel, en stor sked, en tesked och en tårtsked. Smart konstruktion Den övre korgen erbjuder dig vikbara hyllor för koppar, och ett plasthandtag. De mjuka piggarna på vilka glasen placeras skyddar mot skador. I nedre korgen hittar du två vikbara tallriksställ och ett plasthandtag så att du enkelt kan få plats med all disk. Många program Välj bland 6 program och 4 temperaturer. Bland de mest praktiska programmen är AutoFlex 45° -70°, Eco 50°, GlassCare 45° och QuickPlus 60°. Snabbt program Stressiga dagar kommer du verkligen att uppskatta det snabba programmet som hjälper dig att rengöra disken på bara 30 minuter. Senarelagd start Om du vill att din disk rengörs under tiden som du är på jobbet eller när du sover, är det enkelt att ställa en senarelagd start. Denna diskmaskin anpassar sig efter dig och dina behov. Time Manager Med den här funktionen kan du välja längd på det valda programmet baserat på dina behov så att din disk blir färdigdiskad exakt när du behöver, t.ex. precis till dukningen av matbordet. Airdry-teknologi Med hjälp av ett naturligt luftflöde hjälper Airdry-tekniken till att torka disken snabbt, med maximal effektivitet och varsamhet. Display All information du behöver på en praktisk display. Välj program och övervaka framstegen när du behöver. Energimärkning A+++ Denna diskmaskin har en energiklassificering A+++ vilket innebär att den både sparar pengar på den minskade energiförbrukningen samtidigt som den är högst skonsam mot miljön.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer