Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 dec. 13:45
Kampanj Cylinda Spis 60 cm 400 V Fri Frakt
4 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 5999:- Modell: 40361 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/cylinda-spis-s6264kve Cylinda spis S6264KVE har många praktiska funktioner, en stor ugn och AquaClean-rengöringssystem som minimerar underhållet. Den har också en köttermometer och en praktisk display. Keramisk häll Ugnskapacitet: 77 liter AquaClean, Köttermometer 400 V 5 års garanti Utrusta ditt kök med Cylinda spis S6264KVE som har en keramisk spishäll och en 77 liters ugn med AquaClean-rengöringssystem som tar hand om underhållet åt dig. För att göra din matlagning ännu enklare och säkrare har den också en display, köttermometer och fyra lager glas i ugnsluckan. Keramisk spishäll Den 60 cm breda keramiska spisen har fyra värmezoner som ger dig ett flexibelt matlagningsutrymme som är mycket lätt att rengöra. Multifunktionell ugn Den stora ugnen har en kapacitet på 77 liter och har praktiska funktioner som varmluft, grill, pizzafunktion, avfrostningsfunktion och Eco-funktion. Aqua Clean Spara tid på rengöring av ugnen. Aqua Clean-funktionen gör rengöringen för dig utan aggressiva rengöringsmedel, bara med hjälp av ånga. Allt du behöver göra är att hälla lite vatten i bakplåten och torka av de uppmjukade resterna efteråt. Display Använd den praktiska bildskärmen för att enkelt ställa in spisen. Säkerhet Du kan ägna all din uppmärksamhet åt matlagning utan att oroa dig för otrevliga händelse. Fyra lager glas i ugnsluckan skyddar mot brännskador under användning av ugnen. Köttermometer Denna Cylinda-spis har en inkluderad termometer som är lätt att använda och garanterar att ditt kött alltid kommer att ha perfekt temperatur och vara saftig. Energiklassificering Denna Cylinda-spis är miljövänlig med sin energiklassificering A. Förpackningen innehåller: - 2 bakplåtar - Anslutningskabel 1,3 meter
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se