Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 okt. 18:45

Kampanj Candy Tvätt/tork 8/5 kg Fri Frakt

4 299 kr
Beskrivning
Ord pris: 5499:- Artikelnummer: GVSW485TWC Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/candy-grand-o-vita-tvatt-tork-gvsw485twc5s Candy Grand Ó Vita GVSW485TWC5S är en effektiv tvätt/tork perfekt för dig som inte har plats för både tvättmaskin och torktumlare. Kapacitet: 8 kg/ 5 kg Rotationshastighet: 1400 rpm Smart anslutning via mobil Candy Grand Ó Vita GVSW485TWC5S är en perfekt tvätt/tork för dig som inte har plats för både en tvättmaskin och en torktumlare. Med Candy Grand Ó Vita kan du tvätta och torka dina kläder i ett svep. Kapacitet Tvätta och torka dina kläder och textiler på ett bekvämt och smidigt sätt. Med Candy Grand Ó Vita tvätt/tork behöver du inte längre hänga upp kläderna på tork utan denna smarta maskin tar hand om allt. Tvätt/tork har en kapacitet på 8 kg och 5 kg. Mix Power System+ Denna teknik ser till att du får ett perfekt resultat på mindre än 59 minuter då tvättmedlet förblandas innan det hamnar i trumman. Ångfunktion Fräscha snabbt upp dina kläder med den smarta ångfunktionen. Smart kontroll Med smart kontroll kan du styra din tvätt/torkmaskinen från din mobila enhet via NFC-anslutning. Android-användare kan interagera med maskinen medan iOS-användare har tillgång till appens innehåll. Med Candy smartFi-appen får du även tillgång till 20 utvalda program. Inkluderat i förpackningen: - Vatteninloppsslang (150 cm) - Avloppsslang (200 cm)
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer