Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 okt. 09:49

Kampanj Bosch Tvättmaskin 10 kg Fri Frakt

9 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 12399:- Artikelnummer: 51892 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/bosch-series-8-tvattmaskin-waxh2kl0sn Bosch Series 8 WAXH2KL0SN låter dig tvätta till och med stora mängder tvätt med perfekt resultat. Den är extremt effektivt tack vare automatisk dosering av vatten och tvättmedel, och har en stor variation av program, från skonsam till supersnabb. Kapacitet: 10 kg, 1600 varv per min i-DOS-autodosering, 4D-tvättsystem 10 års motorgaranti Oavsett om det är en stor mängd tvätt efter en familjevandring eller bara några enstaka klädesplagg, säkerställer Bosch Series 8 tvättmaskin WAXH2KL0SN att de tvättas ordentligt, med varsam skötsel och optimal mängd vatten, tvättmedel och elförbrukning. Trumkapacitet och tvättsystem Den stora trumman har en kapacitet på 10 kg, perfekt för familjer med barn och för större plagg. VarioDrum-strukturen och 4D-tvättsystemet gör att vattnet och tvättmedlet tränger igenom hela tvätten och ger en intensiv tvätt utan att skada tyget. i-DOS-autodosering Intelligent automatiskt doseringssystem mäter rätt mängd vatten och tvättmedel, och ser till att dina kläder tvättas utan för mycket tvättmedel eller för mycket vatten. Detta gör den skonsam mot både din plånbok och miljön. Program Tvättmaskinen erbjuder ett urval av användbara program såsom olika alternativ för bomull, syntet, blandade plagg och specialprogram för ull, gardiner, täcken, ömtåliga plagg, skjortor, sportkläder och ett extra snabbt 15-minuters program. Programmet Allergi+ med extra sköljning är skräddarsydd för personer med känslig hud. Snabbare tvättprogram Kombinera tvättprogrammet med SpeedPerfect-funktionen när du har bråttom, och förkorta tiden det tar att tvätta med upp till 65% beroende på program, alltid med samma perfekta resultat. Reload-funktion Har du glömt en lös strumpa som borde ha gått med resten av tvätten? Denna tvättmaskin låter dig lägga till extra plagg i trumman även efter att tvättprogrammet har startat. Bosch Home Connect Med smarta applikationen Home Connect för din telefon eller surfplatta kan du kontrollera tvättmaskinens status och få rekommendationer om vilket program du ska använda beroende på typ av plagg, färg och smutsnivå. Den tillhandahåller också smart energihantering som låter dig ställa in tvättprogrammet för att dra fördel av t.ex. solpanelström eller låg tariff. EcoSilence Drive Borstfri motor med 10 års garanti har en mycket effektiv och tyst drift. AntiVibration-design Special sidoväggsdesign med inre dämpningsmaterial möjliggör tystare drift och mer stabilitet även under centrifugeringen. Energimärkning Denna tvättmaskin från Bosch tar energieffektivitet till en helt ny nivå. Den förbrukar 30% mindre energi än vad som krävs för att för närvarande ha den bästa energiklassificeringen A+++. Pelarmontage Passande torktumlare är 51897 Dessa monteringskit passar: 31688 eller 31693
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer