Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 20:27

Kampanj Electrolux Inbyggnadsugn 72 l Pyrolys Fri Frakt

5 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 10999:- Artikelnummer: 40346 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-700-pro-inbyggnadsugn-oop640z Bli en utmärkt kock med Electrolux 700 Pro inbyggnadsugn OOP640Z som har en volym på 72 liter, LED-display och 9 funktioner inklusive SteamCrisp och snabb uppvärmning. Med stektermometern kommer du alltid att få perfekt resultat. Volym: 72 liter Pyrolytisk rengöring Stektermometer, LED-display Electrolux 700 Pro inbyggnadugn OOP640Z med sina 9 funktioner och stora kapacitet kommer att bli din högra hand i köket. Tack vare SteamCrisp blir dina måltider mycket smakligare och pyrolytisk rengöring kommer att ta hand om underhållet. Kapacitet Denna ugn har en kapacitet på 72 liter så att du kan laga mat på flera nivåer samtidigt och därför förkorta tiden som behövs för matlagning. Funktioner Denna ugn erbjuder dig 9 matlagningsfunktioner som gör din matlagning mer bekväm och resultaten perfekta. SteamCrisp Genom att lägga till ånga i din matlagningsprocess gör denna ugn alla dina måltider inte bara hälsosammare men också saftigare och med mer bibehållen smak. Pyrolytisk rengöring Under den pyrolytiska rengöringen reduceras fett och livsmedelspartiklar med hjälp av mycket hög temperatur till ett tunt lager av aska. Detta gör det lättare att torka av efteråt och du behöver inte använda några aggressiva tvättmedel. Snabb uppvärmning Förkorta den oändliga väntan på ugnsuppvärmningen med funktionen Fast Heat Up som värmer upp den mycket snabbare. Stektermometer Laga mat som ett proffs med en stektermometer som ser till att du alltid har det saftigaste köttet med en krispig skorpa. LED-timer-display Tack vare den bekväma displayen kan du enkelt ställa in hela ugnen och alltid ha en bra översikt över det valda programmet och tillagningsprocessen. Energimärkning Den här ugnen har energiklassificeringen A+ vilket innebär att den är hänsynsfull mot miljön och håller dina energiräkningar nere.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer