Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 dec. 09:42

Kampanj Bosch Spis 60 cm 230 V Fri Frakt

8 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 11999:- Artikelnummer: 27913 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/bosch-spis-hll09a021u Laga mat och baka bröd med lätthet tack vare Bosch spis HLL09A021U. Den har en kraftfull induktionshäll med 4 kokzoner med booster på varje zon, stor ugn med 7 bakningsfunktioner, inklusive 3D HotAir, och självrengörande EcoClean. 60 cm induktionshäll Ugnskapacitet: 66 liter, 3D HotAir EcoClean självrengöring Bosch spis HLL09A021U hjälper dig att förbereda läckra måltider med enkelhet tack vare 66 liters ugnskapacitet, dess induktionshäll med 4 värmezoner som alla har sin egen booster och timer och praktiska funktioner som ReStart eller Quick start. EcoClean Direct gör underhållet extra enkelt. Induktionshäll Spisen tillhandahåller en modern tillagningsmetod som använder induktion istället för traditionella värmeelement. Värmen genereras endast i botten av kärlet och på en induktionshäll förblir sval och säker att beröra under tillagningen. Detta minskar också värmeförlusten och gör induktionskokningen mer energieffektiv. Matlagningszoner Hällen har fyra värmezoner, var och en med sin egen timer, avstängning och booster. Zonerna styrs via TouchSelect-kontroll med 17 effektnivåer. Snabbstart Ingen mer väntan på att ugnen ska förvärmas. Snabbstartfunktion garanterar snabb uppvärmning och därmed mindre väntan. ReStart-funktion Tryck på strömbrytaren i 4 sekunder och Bosch-induktionshällen kommer automatiskt att återkalla den senast valda inställningen. Detta sparar din tid när du lagar samma typ av mat igen. Ugnskapacitet Ugnen har en kapacitet på 66 liter, vilket gör att du kan tillaga läckra middagar för hela familjen eller vänner. 3D Hotair Njut av mat som är krispig på utsidan och saftig på insidan, detta möjliggörs av spisens optimala värmedistribution med upp till 3 nivåer samtidigt. EcoClean Direct Bakre väggen har en speciell beläggning som säkerställer att spisen kräver minimal rengöring. Energimärkning Ugnen är skonsam mot miljön och din plånbok. Den har energimärkning A.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer