Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 dec. 12:44
Kampanj Beko Tvättmaskin 7 kg Fri Frakt
3 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 4999:- Modell: 26694 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/beko-tvattmaskin-ewtv7716xspt Beko tvättmaskin EWTV7716XSPT tar god hand om dina kläder när de behöver tvättas och kommer med en rad av olika praktiska program. Detta är en energieffektiv och hållbar tvättmaskin. Kapacitet: 7 kg Rotationshastighet: 1400 rpm Ångfunktion, Bluetooth 5 års garanti Beko tvättmaskin EWTV7716XSPT kommer imponera på dig med en generös kapacitet och en rad av olika program, varav ett specialprogram för att ta bort husdjurshår. Den har en tyst och effektiv borstlös motor och tvättar dina kläder skonsamt tack vare AquaWave-teknik. 7 kg kapacitet Generös kapacitet som går hand i hand med stor flexibilitet. Tvätta bara ett par plagg snabbt eller en hel veckoladdning på en gång. Den här tvättmaskinen har en kapacitet på 7 kg. Program Välj mellan 15 olika program inkluderat Cotton, Cotton Eco, Synthetics, Shirts, Wool och Handwash. Pet Hair Removal Är du en stolt hund- eller kattälskare? Oavsett hur mycket du tycker om dina fyrbenta vänner kommer du aldrig i från att de lämnar kvar hår runt om i huset. Med detta unika läge kan din tvättmaskin effektivt ta bort husdjurshår från dina kläder, sängkläder med mer utan att lämna några spår. Woolmark Silver Bekos tvättmaskin har mottagit Woolmark-certifikatet som ett bevis på att den är skonsam mot dina ullplagg. AquaWave trumma Mjuk trumteknologi som är skonsam mot dina kläder minimerar risken med skador samt förlänger livstiden på dina plagg. Energiklass Den här tvättmaskinen har energiklass A+++ som gör den till ett utmärkt val för miljömedvetna och de som vill reducera kostnaderna för el. Inkluderat i förpackningen - Vatteninloppsslang - Avloppsslang
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se