Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 jan. 20:04
Kampanj Asko Torkskåp 184 cm Fri Frakt
7 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 11999:- Modell: DC7784VW Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/asko-torkskap-dc7784vw Idealisk för torkning av alla textilier som inte får plats i torktumlaren, Asko torkskåp DC7784VW ger professionell torkning med en sensor som automatiskt stänger av skåpet när kläderna är torra. Kapacitet: 4 kg Höjd: 184 cm Sensorstyrd torkning Om du har större klädesplagg som inte passar in torktumlaren, eller om du har textiler som inte lämpar sig för de höga temperaturerna, kommer Asko torkskåp DC7784VW till räddning. Torkskåpet skapar förutsättningar likt den soliga utomhusmiljön så att du kan torka dina kläder samtidigt som du sparar energi. Kapacitet Du kan använda skåpet för att torka så mycket som 4 kg tvätt på samma gång. Sensortorkning Apparaten använder avancerade sensorer som kontrollerar fuktigheten av tvätten som finns lagrad inuti och avbryter torkningen när tvätten är torr. Med detta kan du spara upp till 40% av energin i förhållande till det timerstyrda torkskåpet. Mångsidig användning Till skillnad från de klassiska torktumlarna kommer denna apparat att ta hand om specifika material som ull, silke, plast eller läder utan att skada textilerna. Torkskåpet kan dessutom torka skor, handskar eller skidkläder. Inkluderat i förpackningen: - Ventilationskit
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se