Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 okt. 17:17
Kampanj AEG Inbyggnadsugn 70 l Fri Frakt
9 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 21999:- Modell: BSK892230M Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/aeg-ugn-inbyggnad-steampro-bsk892230m-rostfritt Multifunktionell ugn med ånga. Den är rostfri med Anti Fingerprint-behandlning, matlagningstermometer, snabbstartsfunktion, automatiska viktprogram och säkerhetsavstängning. Varmluftsfläkten stannar och lampan tänds när luckan öppnas. Ugn för inbyggnad i kökssnickerierna Multifunktionell ugn med ånga Höjd x Bredd x Djup (mm): 594 x 595 x 567 Bemästra de mest komplexa smakerna Varje måltid ska vara en upplevelse. Med det i åtanke skapade vi SteamPro-ugnen. Den har tre tillagningslägen - värme, ånga eller en kombination av båda. I kombinationsläget avger ugnen automatiskt rätt kombination av värme och ånga. Det innebär en gyllenbrun och knaprig utsida och en saftig och mör insida. Oavsett om du ska grilla kött, baka bröd, skapa delikata efterrätter eller använda SousVide-funktionen som i professionella restauranger, kan du vara säker på att du tar matlagningen till en helt ny nivå. Restaurangkvalitet hemma Professionella kockar har länge använt SousVide-tekniken för att få perfekt och konsekvent resultat. Med SousVide får du en teknik som används av restauranger, vilket gör att du kan laga mat som överträffar dina egna förväntningar. Det smakar lika bra varje gång Genom att exakt mäta temperaturen inuti maten, inte på ytan, ser FoodSensor till att du vet när biffen är blodig, medel eller genomstekt och kan få till fisk och grönsaker exakt så som du vill ha dem. Optimala resultat med fuktighetssensor Fuktsensorn i ugnen tar din matlagning till nya nivåer genom att automatiskt avge exakt mängd ånga som behövs för perfekt resultat. Genom att tillsätta ånga får rätterna perfekt smak och konsistens. Full kontroll över matlagningen Det följsamma touchvredet ger dig fullständig kontroll över ugnen, oavsett om du justerar tid, temperatur eller funktion. Med en tryckning visar du aktuella inställningar på den tydliga färgdisplayen så att du med ett snabbt ögonkast kan hålla koll på maten och enkelt kan göra nödvändiga finjusteringar. Tillagningshjälpfunktionen ger dig möjlighet att välja specifika livsmedel och åstadkomma proffsiga resultat varje gång. Touchvredet gör att du slipper en massa knappar på kontrollpanelen och kan ändå ställa in ugnen exakt som du vill ha den. Lyxig känsla i kombination med förstklassig funktion Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se