Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 16:49
Kampanj AEG Inbyggnadsmikro 900 W Fri Frakt
4 299 kr
Beskrivning
Ord pris: 7999:- Modell: MBE2658SEM Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/aeg-mikrovagsugn-inbyggnad-mbe2658sem Inbyggd mikrovågsugn med 900 W från AEG. Spara enkelt dina favoritinställningar och smält choklad eller koka perfekt gröt med bara en knapptryckning för ultimat bekvämlighet. Snabb och effektiv upptining med automatisk upptiningsfunktion. Mikrovågsugn för inbyggnad Mekanism för att öppna dörren: Electronic Höjd x Bredd x Djup (mm): 459 x 596 x 404 ALLT SOM BEHÖVS FÖR ATT ÖPPNA MIKROVÅGSUGNEN ÄR EN BERÖRING Mikrovågsugnen har designats med en elektronisk, beröringsaktiverad lucka. Det innebär att den öppnas med bara en beröring. Det ger snabb och enkel åtkomst till det som finns inuti. OMEDELBAR TILLGÅNG TILL ANPASSADE FUNKTIONER Ofta använda mikrovågsinställningar kan sparas och nås snabbt med favoritfunktionerna. När ett anpassat program har ställts in aktiverar du det via den stjärnformade ikonen. Det innebär att du inte behöver komma ihåg de exakta inställningarna varje gång. Bekvämlighet med bara en knapptryckning. ELEGANT DESIGN SOM ÄR ENKEL ATT HÅLLA REN Den här mikrovågsugnen är ännu enklare att rengöra. Den rena designen gör att smutsen inte kan fastna någonstans. Inga knappar. Bara en ren glasyta. Det ger fantastiska resultat varje gång. TINA MAT SNABBT OCH EFFEKTIV Frysta smaker låses snabbt upp med mikrovågsugnens upptiningsfunktion. Välj typ av mat och vikt. Mikrovågsugnen startar efter att automatiskt ha beräknat tiden som krävs. Detta resulterar i snabba resultat som bevarar smak och textur hos varje ingrediens.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se