Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 feb. 06:40

Kampanj AEG Frysskåp 180 cm Fri Frakt

8 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 11799:- Modell: AGE72624NX Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/aeg-frysskap-age72624nx-180-cm Denna frys AGE72624NX från AEG är ett bra val till lite större hushåll då den har en kapacitet på 223 liter. Energiklass: A++ Fryskapacitet: 223 liter CustomFlex Höjd: 180 cm Frysskåp med NoFrost och CustomFlex Denna frys AGE72624NX från AEG är ett bra val till lite större hushåll då den har en kapacitet på 223 liter. Det motsvarar ett genomsnittligt behov för hem på 4-5 personer. Frysskåpet har en överskådlig inredning som gör att du inte behöver stå och riva i botten för att hitta den frysvara du ska ha. Och så kräver inte ett frysskåp särskilt mycket golvplats. Frysens låga strömförbrukning är din garanti för att din elräkning inte löper lömsk. Energimärkningen på denna frys är nämligen A++ vilket är den näst bästa energimärkningen. Med en ljudnivå på 42 dB är denna frys en förhållandevis tyst modell. Den automatiska avfrostningsfunktionen gör att det är slut med manuell avfrostning. Temperaturen kan du ställa in elektroniskt så frysen hela tiden har den riktiga temperaturen. Då frysen är utrustad med LED-lljus får du snabbt en god överblick över dina frysvaror. CustomFlex Varje smak, varje ingrediens och varje skapelse har en plats i CustomFlex -kylen. Med ett unikt förvaringssystem kan du ändra dörrinteriören hur du vill. Frostmatic Snabbinfrysnings-funktionen sänker temperatur i frysen. På detta sätt förkortas infrysningstiden och råvarornas smaker, konsistens och vitaminer bevaras bättre. Temperaturen återgår sedan automatiskt till det tidigare inställda värdet. Glashyllor De starka hyllplanen i glas ger en bra överblick i frysen och är lättare att rengöra än traditionella gallerhyllplan LED-Belysning Överblicka innehållet i din produkt med modern LEDteknik. Denna energisnåla belysning ger dig utmärkt ljus. NoFrost Tack vare NoFrost den bästa isfria teknologin som finns kan du vara säker på att frysen aldrig behöver frostas av. AntiFingerPrint Inga fler synliga fingeravtryck på rostfritt stål.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd