Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 dec. 15:57

Kampanj - Isolering av krypgrund

Beskrivning
Vill Ni få varmare och behagligare golv till vintern och samtidigt spara energi? Har Ni problem med kalla golv, radon, luftinfiltration, fukt eller lukt ifrån din krypgrund? Beställ en installation av oss på Thermo-Logic och få en behagligare inomhusmiljö och varmare golv redan efter ett par dagar. Vi har isolerat hundratals krypgrunder med vår metod och gjort väldigt många kunder nöjda och samtidigt sparat många tusenlappar i uppvärmning. För att ge flera kunder möjlighet att ta del av vårt effektiva och energibesparande system har vi en extra förmånlig tidsbegränsad kampanj för dig som beställer ifrån den 1:a december 2020 till den 28:e februari. - Extra förmånligt fast kampanjpris 349:- per kvadratmeter (normalpris 400:-) - Möjlighet till räntefri avbetalning ifrån Payex upp till 24 månader eller upp till 60 månader med låg ränta. - Installationen är ROT-berättigad. För att ta del av kampanjen går det bra att antingen maila genom att svara på denna annons eller surfa in på vår hemsida och fylla i vårt web-formulär. Glöm inte att skriva Kampanj Isolering av krypgrund i Ämnesraden tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi Er för kostnadsfri rådgivning och offert. Observera att priset gäller ytor på minst 50 kvadratmeter och det ska finnas tillräckligt med utrymme för att installationen skall ske så säkert som möjligt för våra installatörer. Framkörningsavgift tillkommer beroende på distans till ditt projekt. (För finansiering via Payex är maxbeloppet 50000:-, uppläggningsavgift tillkommer. Payex regler och villkor gäller.)
Säljes av
Thermo-Logic AB
Thermo-Logic ABBesök vår butikssidathermo-logic.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Thermo-Logic AB
Vår affärsidé är att matcha våra kunders och marknadens behov med leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt ifrån energiförbrukning, betongsättningar och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings, markstabilisering och tätningar. Vi på Thermo-Logic har vårt basutbud inom polyuretan och coatings men uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att möta våra kunders behov.
Mer information hittar du på http://thermo-logic.se

Fler annonser från Thermo-Logic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer