Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 13:52
Trådlös WI-FI 5MP Kamera övervakning
7 900 kr
Beskrivning
NY MODELL 5MP UPPLÖSNING Trådlös Kameraövervaknings kit med otroligt bra bild. Nu när kamerorna kommer med 5 MP så har bildkvaliten förbättrats markant. Med nya kompressions H 256+ så lagras mycket mer film på hårddisken Kamerorna passar bra både för inne och utomhus. 4 st 5MP full HD kamera som är IP66 klassade Resolution är vid inspelning 5MP(2592×1944) Med inbyggd dedikerad stark Wi-fi modul, för säkrare och mer tillförlitlig överföring. Wi-fi upp till 50 m inomhus ca 2-3 väggar och upp till 200-300m utomhus. Systemet är mycket enkelt att installera med plug and play. Systemet är konfigurerat färdigt hos oss och om ni köper till en hårddisk så monterar vi den samt formaterar den innan leverans. QR kod för enkel installation till mobiltelefon eller surfplatta och den gratis APP som är till Systemet. Push-medelande med bild till telefon vid alarm. Inga månadskostnader för användning av våra produkter. Stödjer P2P Cloud, fjärranslutning på några sekunder. support Android / IOS / PC, etc. Vi har även programvara som är gratis till dator där ni kan koppla upp ett eller flera system om ni har ställen som arbetsplatser, fritidshus, stall, garage mm Det behövs ingen kraftig uppkopplingar till internet även om det är bra med stabila nät. Men våra system funkar utmärkt till mobila bredband bara det finns ett nätverksuttag (RJ45) på er router.
Säljes av
Håfströms Service AB
Håfströms Service ABBesök vår butikssidahafstroms.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Håfströms Service AB
Välkommen till Håfströms välsorterade webbutik. Du betalar smidigt med Kort / Faktura eller genom Direktbetalning via din internetbank. avbetalning via Klarna finns också Fraktfritt för beställningar över 5000kr Vi strävar efter att skicka era beställningar inom 24 timmar, oftast har ni leveransen inom 1-3 dagar. På alla våra produkter gäller ett års garanti och fri support.
Mer information hittar du på http://hafstroms.se/