Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 nov. 21:41
Industristaket, Slag- & Skjutgrindar
Beskrivning
Alla industristängsel från UMA uppfyller de svenska försäkringsbolagens krav på säkerhet, kvalitet och hållbarhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda alla våra kunder dessa industristängsel. Mått: Standardhöjd 2000 mm Med taggtråd 2300 mm Specifikation: Nät (galvaniserad 200 my.) 50 x 50 x 3mm Hörnstolpar / ändstolpar 60 x 60 x 2mm Mellanstolpar 50 x 50 1,5mm Skjutgrindar och slaggrindar med / utan motor från Came Vi är nu även återförsäljande av skjutgrindar i aluminium men Nordens bästa priser för dessa. Allt till marknadens bästa priser! Med en enkel skiss med mått kan vi lätt beräkna pris för önskad produktlösning som sedan verifieras vid besök på plats. Har ni några funderingar så tveka inte på att höra av er så ska vi hjälpa er och besvara era funderingar.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
UMA EF
Uma Stängsel startade 2013. Vi tillverkar, monterar och säljer stängsel, grindar och flera andra områdesskyddsprodukter. Produktionen omfattar allt från metallbearbetning, svetsning, galvanisering till högtemperaturslackering. Med en enkel skiss som underlag kan vi beräkna priset för din stängsellösning. Vi besöker på plats kostnadsfritt vid beställning. Välkommen att kontakta oss!
Mer information hittar du på http://umastangsel.se/