Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 okt. 10:45

Höstkampanj på värmepumpen Heavy Netsu 20

Beskrivning
Klarar tuffa förhållanden Mitsubishi Heavy Industries värmepump Netsu 20 har förutom en snygg italiensk design en stark kompressor med hög verkningsgrad. Netsu 20 klarar vårt nordiska hårdare klimat utan problem. Netsu 20 klarar köldknäppar hela vägen ner till -30 grader! Italiensk design med många bra funktioner Mitsubishi Netsu 20 är utrustad med en inverterdriven & mer avancerad kompressor, vilket gör att den alltid anpassar effekten efter husets värmebehov. Med sin snygga italienska design så blir den lättare att sätta på ett kanske mer "synligt" ställe i fastigheten. Den är lite mer rundad i kanterna vilket gör att den smälter in på ett annat sätt än vissa andra modeller. Mitsubishi Netsu 20 har många bra funktioner vilket gör att du som kund får ut mer av din värmepump. Den har bland annat : * Närvarosensor Med detta så känner Netsu 20 av med en IR-sensor vart i rummet ni befinner er och styr värmen därefter. Allt för att det ska bli så behagligt så möjligt. * Luftrening joniseringsfilter Mitsubishi Netsu 20 har marknadens senaste luftrengöring också i form av joniseringsfilter. Det fångar upp och tar bort partiklar som damm, mögel, pollen & bakterier. * Sleep-mode Mitsubishi Netsu 20 har även ett sleep-mode, vilket gör att ni kan dra ner pumpen i ett extra-tyst läge när man ska sova - vilket också gör att man blir mer "fri" i placering av innerdel. Just nu extra pris, passar bra till mindre fastigheter! Kontakta oss för mer information. Delbetala från 1,550kr / månad för en av marknadens bästa luftluftvärmepump för mindre ytor!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Luftia
Vi på Luftia vet att en installation av en värmepump kan se olika ut beroende på kundens förutsättningar och önskemål. Vi försöker därför erbjuda mer skräddarsydda lösningar som passar varje kund. Om vi inte tror det möjligt att leverera en bra lösning så tackar vi hellre nej till affären!
Mer information hittar du på http://www.luftia.se

Fler annonser från Luftia

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer