Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 19:55

Hatsan flash qe 5,5mm

4 595 kr
Beskrivning
Hatsan Flash PCP luftgevär har en syntet kolv för skytte i alla väderförhållanden och som håller vikten nere till endast 2500gram. Utförande med QE-pipa. På främre delen av stocken finner man en rail för montering av benstöd. Ovan mekanism finns rail som klarar både 11mm och weaver/picatinny fäste för montering av kikarsikte. Flash har Hatsans 2-stegs helt justerbara Quattro trigger vilket ger möjlighet till en lugnt och kontrollerad avfyrning. Quattro Trigger är ett sofistikerat avtryck med en distinkt avfyrningscykel. QT har ett äkta tvåstegssystem, vars första steg minskar upphaket och därmed minskar släpet och ökar säkerheten. Medföljer 2st magasin, en-skotts balja samt fyllnippel. Geväret drivs med tryckluft och fylls på från pump eller flaska/tub. I luftvapnets behållare erhålls ett tryck av 200bar och man kan sedan efter en enkel mantelrörelse avfyra skott på skott! -12 skotts magasin till kaliber 5,5mm -Robust kolv -Picatinny Rail -2-stegs justerbar avtryckarmekanism Läs mer på vår hemsida i länken! Säljes fraktfritt!
Säljes av
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Malmö Airsoft/Terräng MalmöBesök vår butikssidamalmoairsoft.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Produkter för friluftsliv, airsoft, sportskytte, jakt & yrkesliv finner du i butiken: Malmö Airsoft Sallerupsvägen 152 i Malmö Öppet: Mån-Fre kl.13-19 Lör kl.10-14 www.malmoairsoft.se Fri frakt vid order över 500kr. Annars 59kr i enhetsfrakt!
Mer information hittar du på http://malmoairsoft.se/

Fler annonser från Malmö Airsoft/Terräng Malmö

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer