Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 maj 12:02

Håltagningsutrustning och väggsågar uthyres

Beskrivning
Vi hyr ut elektriska och hydrauliska väggsågar med en klingdiameter på upp till 1000 mm och ett sågdjup på upp till 430 mm. Vi hyr också ut borrmotorer för håltagning, vi har olika storlekar av kärnborrmaskiner, kompletta med stativ och vattenmatning. Vi har flera modeller och storlekar av kärnborrar. Klingor finns i många storlekar och vi har både standard klingskydd och närsågsskydd för 800 och 1000 mm. Vi erbjuder även golvsågar, golvfräsar, dammsugare och slamsugare. För kapning av hål med raka hörn har vi också betongsågar / kedjesågar med svärd för sågdjup upp till 40 cm finns. Överlägsen snabbhet och noggrannhet för kapning av hål med raka hörn. Även för kapning av gjutjärns-, segjärns-, PVC- och betongrör. Kontakta oss gärna för mer information. För mer information, tekniska specifikationer och vår rivnings och håltagningsutrustning, följ länken nedan. (Hilti, Husqvarna, Promac, Cedima, Tyrolit, WS 220)
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Kendrill AB
Vi hyr ut utrustning för anläggning, rivning, bergborrning och spräckning. I dagsläget har vi fulldepå i Stockholm, Göteborg och Oslo men vi kan transportera maskiner över hela landet. Vi erbjuder även försäljning på tillbehör, reservdelar och i vissa fall nya maskiner. Titta gärna på våra andra annonser på butikssidan. Saknar ni något som borde tillhöra vårt sortiment och som ni gärna skulle hyra? Tveka inte på att höra av er så kan det strax vara verklighet.
Mer information hittar du på http://www.kendrill.se

Fler annonser från Kendrill AB