Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 12:44
Grillkåtan Ellinor 25
87 900 kr
Beskrivning
En otroligt mysig grillkåta som rymmer många. Passar till campingen, skolan eller föreningen. Kan även användas som café. Grillkåtan är tiokantig med fyra fönster som standard. Rymmer upp till 27 personer sittandes. Grillen som ingår är av modell L8. Det är en stor grill med en diameter på 140 cm. Grillen är utrustad med en halster, som man kan halstra fisk, eller grilla flera korvar samtidigt. Ett grillgaller och en krok för att hänga kaffepannan på. Skorstenen är teleskopisk och kan höjas och sänkas. Grill och skorsten finns att få i två olika färger, antik koppar eller svart. Finns att få med två olika inredningsalternativ. Inredning 1 har fem bord med tillhörande bänkar. Inredning 2 har bänkar längst väggarna. Levereras i färdigbyggda element. Tillval: -Tillbehörspaket 1, 4 950 kr -Isolering till golv, 5 600 kr -Frakt, 6 000 kr Tillverkade i norra Sverige.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se