Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 12:34

Glasfiberpool 7,1x3,1x1,55m

188 500 kr
Beskrivning
Beskrivning Glasfiberpool NAPOLI 7,1x3,1x1,55m I poolpaketet ingår allt du behöver: Pool NAPOLI 3,1x7,1x1,55m, pooltak ELEGANCE + 7,58m med skjutdörr, Cirkulationspump, sandfilter, belysningspaket multicolor med fjärrkontroll, breddavlopp, jets, kopplingar och slang samt ett poolvårdspaket och frakt till tomtgräns. Samtliga våra glasfiberpooler är uppbyggda i 8 skikt! Lång erfarenhet och kunskap hos oss och våra leverantörer garanterar hållbarhet och ett tilltalande utseende av våra pooler och tak i många år. Vi har kompletta Poolpaket i flera olika storlekar, med eller utan pooltak. Så oavsett om du har liten eller stor tomt så hittar du din pool hos oss! Alla levereras med högdensitets-isolering. Poolerna är även utrustade med ett särskild anti-osmos lager som skyddar poolen från böldpest som annars kan uppstå (vatten tränger annars in i konstruktionen). Då når oss alltid på telefon eller mail, även efter leverans! Välkommen till Norrlandspoolen!
Länk: Napoli
Säljes av
Norrlandspoolen AB
Norrlandspoolen ABBesök vår butikssidanorrlandspoolen.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Norrlandspoolen AB
Vi säljer bad fraktfritt till hela Sverige! Vi gör det utan återförsäljarnät för att kunna erbjuda dig som kund bästa pris! Visning av våra bad görs hos befintliga kunder. Service sätter vi i första rummet så oss når Ni både kvällar och helger om support skulle behövas:-) Räntefri finansiering via Wasa Kredit AB.
Mer information hittar du på http://norrlandspoolen.se/

Fler annonser från Norrlandspoolen AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer