Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 nov. 15:36

Fototapeter och dörrtapeter

Beskrivning
Hos oss hittar du tusentals tapeter med motiv för väggar eller dörrar. Förnya ditt hem med tapeter som har unik design och som tål vardagslivet. Om du följer de senaste inredningstrenderna kommer det inte komma som någon överraskning att våra kära tapeter är på väg in i våra hem igen. Men glöm tråkiga, gammaldags mönster ifrån förr: moderna tapeter och fototapeter är nu inspirerade av fräscha färger, minimalistisk elegans och hisnande konstnärliga bilder. I Dekorpallens galleri hittar du tusentals moderna tapeter i olika temakategorier: blommor, landskap, prydnadsföremål, 3D-effekter, Vintage & Retro... Upptäck vår kollektion av tapeter och förändra utseendet på dina väggar och få dem att bli fantastiskt vackra! Vi tillverkar på beställning med snabba leveranser och hög kvalitet. Se hela utbudet i webbshoppen via länken i annonsen. Säker betalning med Klarna! Vi har även: Canvas Tavlor -Foto - tapet -Dörr - tapet -Handmålade tavlor -Rumsavdelare -Skärmvägg Se hela utbudet på hemsidan dekorpallen.se
Säljes av
Designpallen.se
Designpallen.seBesök vår butikssidadesignpallen.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Designpallen.se
Vi har alltid fri frakt och säker betalning med klarna! Se över 20.000 produkter på www.designpallen.se Söker du fototapeter och canvastavlor? Se även www.dekorpallen.se med över 10.000 motiv. Välkommen in i butikerna!
Mer information hittar du på http://designpallen.se

Fler annonser från Designpallen.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer