Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 08:59

Förråd/redskapsbod BELLA *FRAKTFRITT

4 995 kr
Beskrivning
Redskapsbod i plåt Underhållsfri redskapsbod med metallstomme. Lackerat i grå färg. Plåten är behandlad med fyra skikt på båda sidor för att erbjuda bra motståndskraft mot rost. Bra förråd för vinterförvaring av trädgårdsmöbler, gräsklippare och redskap för trädgården. Levereras som komplett byggsats. Det är enkelt att sätta upp redskapsboden och det tar bara en bråkdel av tidsåtgången som krävs för att montera ett trädgårdsförråd i trä. Du kan ställa redskapsskjulet på exempelvis gjutna plintar. Det finns i varje hörn metallfästen för att kunna fästa skjulet på t.ex plintar eller annat markfundament. Detta trädgårdsskjul kräver ej bygglov. Förråden finns i olika storlekar så tryck på länken nedan *Tryck här för att läsa mer om våra förråd* Förråd/Garage/skjul/trädgård/förvaring Länk: Tryck här för att läsa mer om våra förråd
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se

Fler annonser från EXPOL

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer