Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 09:54

Förlängningsbar matgrupp 200-300cm i teak

18 988 kr
Beskrivning
Utemöbler bestående av stort förlängningsbart matbord 200-300cm i teak med 8 positionsstolar. Teaken i denna möbelgrupp är i standardkvalitet, dvs den kvalitet som används i nästan alla bättre utemöbler i teak på marknaden. Utemöblerna är behandlade med en vattenbaserad finish. Skruvar och beslag i positionsstolarna är tillverkade av rostfritt stål för ökad hållbarhet. Bordet har plats för upp till 10 gäster. Vi säljer även stolarna separat, så behöver du 10 stolar går det att lägga till 2 extra med 100kr rabatt vid samtidigt köp av denna matgrupp. Det förlängningsbara bordet har två förlängningsskivor på 50cm per styck. Bordsskivorna är placerade inuti bordet, och fälls fram på några sekunder vid behov. Teakbordet är 200-300cm långt och bredden är 100cm. Höjd 75cm. Positionsstolarnas mått (LBH) är 56x60x102cm. Stolarna går att luta i 5 nivåer. Beslag och skruvar i stolarna är av rostfritt stål (304). Utemöblerna är handbyggda med hög skicklighet och sandpapprade för hand för att få den mjuka lena ytan. Inga skruvar är synliga. Träslaget är teak (SVLK certifierat). Vi köper in dessa trädgårdsmöbler i teak direkt från ett litet familjeföretag på Java i Indonesien som tillverkar varje möbel med mångårig erfarenhet och stor yrkesstolthet. Vi har jobbat med leverantören i flera år. Denna matgrupp utemöbler har designats av oss på Outl1, och självklart besöker och inspekterar vi fabriken på Java regelbundet. Beställ enkelt online på vår hemsida outl1.se så skickar blixtsnabbt med fri hemleverans.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Snabb leverans! - Nyhet: Showroom i Stockholm Betala hur du vill: - Betala mot faktura efter leverans, delbetalning eller kort/banköverföring Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på http://www.outl1.se

Fler annonser från outl1.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer