Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 sep. 15:24

FOCUS VIEWMASTER ED 20-60 WP inkl Stativ

6 495 kr
Beskrivning
Detta är en mycket ljuskänslig tubkikare med en stor frontlins på 80mm och Bak-4 prismor, som anses vara den bästa typen av porroprismor. De ger tillsammans med en ED lins en otrolig skarp och naturtrogen bild. Den dubbla fokuseringsmekanismen gör det mycket enkelt att fokusera snabbt och korrekt för att säkerställa att du aldrig missar några intressanta objekt. Ett stort synfält gör det enkelt att hitta och följa fåglar t.ex. Synfältet är 42-19m på 1000 meter och närmsta fokusavståndet är bara 5,5 meter. Tubkikaren är vattentät och kvävgasfylld, vilket innebär att kondens aldrig bildas invändigt på linserna. Focus Viewmaster ED levereras med ett praktiskt och skyddande fodral, ett s.k. "stay-on-etui", så att din tubkikare alltid är skyddad, både under transport men även när den används. Inkl Stativ Velbon 638 Videomate
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Ernstson Foto AB
Fotobutik i centrala Växjö. Framkallning av bilder i butik eller via vår hemsida. Id-kort, visum-kort och körkortsfotografering. Försäljning av digitalkameror, systemkameror och tillbehör. Försäljning av ramar, passepartouter. Ramverkstad med möjlighet att beställa dina egna mått på ram och passepartout. Personlig service med många års erfarenhet av bilder, foto, tillbehör och inramning. Välkomna till vår butik eller vår hemsida.
Mer information hittar du på http://butik.ernstsonfoto.se/sv/

Fler annonser från Ernstson Foto AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer