Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 okt. 14:40

Flytbrygga DACO D700

Beskrivning
Flytbrygga DACO D700 serien. Mått 2,4x10m/enhet. Flythöjd 52cm. Vår rejäla kvalitetsbrygga. Kan användas som enskild brygga eller flera enheter ihopkopplade med vårt unika, patenterade, tysta och starka gummikoppel. Mycket kraftigt ramverk och uppbyggnad. Notera att däcket monterat längsgående och i full längd utan skarvar som ger unik styrka och flexibilitet för lång livslängd och ett vackert utseende. Fingerskarvad och impregnerad norrlandsfura, 34mm däck med välvd profilfräsning som ger vattenavrinning och en skön yta att gå på. Slitstarka pontoner i HDPE som tål infrysning i skyddade lägen. D700 har levererats i årtionden till mängder av nöjda privatkunder och marinor i Sverige och till utomlands (bl.a England och Grekland) vilket gör det till en trygg investering. Lätt att komplettera anläggningen i framtiden efter behov. Notera att bryggan levereras som färdig enhet. Kan också tillverkas med anpassade mått och kombinationer. Leverans av D700 kan ordnas av oss till rätt pris. Landgångar finns i trä eller aluminium. Förankringsdetaljer - kätting, bottenankare, p-ringar och avbärarbommar. Beställ din brygga nu för säker leverans. Se även våra andra modeller av bryggor samt Y-bommar/ båt-bommar, badstegar m.m. Kontakta oss så hjälps vi åt med ditt projekt!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Daco.se
Daco AB Vi är ett svenskt företag med egen tillverkning av kvalitetsprodukter inom sport, fritid och byggvaror sedan 60-talet. Vi finns i Ersmark utanför Skellefteå. Leveranser sker över hela Sverige och även på export.
Mer information hittar du på http://www.daco.se

Fler annonser från Daco.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer