Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 jan. 14:02
Faxe 500mm Elhydralisk vedklyv Fraktfritt
12 995 kr
Beskrivning
Elhydraulisk Vedklyv 500 mm Sveriges populäraste och mest sålda vedklyv i segmentet de senaste 20 åren! Maskinen har en robust och mycket beprövad konstruktion. Stor omsorg har lagts på val av material och komponenter vilket ger modellen den prestanda som krävs för att klyva all slags ved upp till 500 mm. Högsta säkerhet och användarvänlighet garanteras genom att alla maskiner tillverkas och utvecklas i Sverige. Uppbyggnad Elmotor och hydraulpump sitter välskyddade och lågt placerade och på benstativet. Stativet är försett med lättrullade massiva gummihjul som gör maskinen enkel att förflytta. Stommen utgörs av en kraftig RHS-balk som även tjänar som oljetank. Uppläggningsbordet där vedkubben läggs är gjord i 8 mm bockad plåt. Kniven är gjord i stål och kan även förses med vändbar 4-kniv som höjer klyvens kapacitet. Användning Klyven manövreras med två kraftiga spakar med ergonomisk placering. Båda spakarna måste vara påverkade för att kolven skall gå framåt. Så fort operatören släpper en av spakarna stannar kolven. Släpps båda spakarna går kolven snabbt tillbaka till utgångsläget. Tryckkraften uppgår till hela 7 ton vid 210 bars tryck. Maskinen levereras provkörd och startklar. Motorskydd med fasväxlare samt hjul och uppsamlingsbord efter kniven ingår. Levereras fraktfritt hem till dörren. För mera info besök www.maskinklippet.se En riktig maskinaffär på nätet med Produkter - Tillbehör - Reservdelar
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Maskinklippet.se
Support eller andra frågor om våra produkter är bara ett samtal bort. Kontakta vår kunniga personal på 0454-50590 eller via mail: kontakt@maskinklippet.se Betalningsalternativ: Faktura, kort, delbetalning, direktbetalning eller förskott.
Mer information hittar du på http://www.maskinklippet.se/