Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 07:26
Fatbike/Fatscooter 2000W - LG-batteri
11 988 kr
Beskrivning
Denna fatscooter är av senaste modell och har en stark borstlös elmotor på hela 2000W och har en maxhastighet på 50km/tim. Maxhastigheten kan variera något beroende på lastvikt, underlag och marklutning. Den mest signifikanta detaljen i en fatbike är dess otroligt breda däck. Denna modell har 18 tums däck som är hela 24cm breda! Det tillför en riktigt maffig look till elscootern. Alla våra fatscooters är utrustade med extra starka litiumbatterier från LG (värde ca 4000kr mer än märkeslösa standardbatterier). Denna elscooter finns i två olika utföranden med olika batteristyrka - 13Ah och 21Ah. Scootern är utrustad skivbromsar fram och bak samt hydraulisk stötdämpare i fram och fjärderdämpning i bak. Den väl tilltagna utrustningen för stötabsorbtion ger en otrolig komfort under färden. Tack vare HLS-1 kraftiga konstruktion har den en maximal användarvikt på hela 200kg. Scootern klarar av att ta sig upp för backar med upp till 25 graders lutning och har även utrustats med backväxel. En tydlig LCD-display visar hastighetsmätare samt batteriindikator och scootern är självklart utrustad med LED-strålkastare, bromsljus och blinkers för din säkerhet. Därutöver har elscootern även försätts med stöldlarm som styrs med medföljande fjärrkontroll. Beställ direkt på vår hemsida outl1.se så skickar vi denna elscooter med gratis hemleverans!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Blixtsnabb leverans! - Beställ enkelt i mobilen Betala hur du vill: - Faktura efter leverans, räntefri avbetalning eller kort/bankbetalning. Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på http://www.outl1.se