Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 22:20

Fatbike/Fatscooter 2000W - LG-batteri

11 988 kr
Beskrivning
Denna fatscooter är av senaste modell och har en stark borstlös elmotor på hela 2000W och har en maxhastighet på 50km/tim. Maxhastigheten kan variera något beroende på lastvikt, underlag och marklutning. Den mest signifikanta detaljen i en fatbike är dess otroligt breda däck. Denna modell har 18 tums däck som är hela 24cm breda! Det tillför en riktigt maffig look till elscootern. Alla våra fatscooters är utrustade med extra starka litiumbatterier från LG (värde ca 4000kr mer än märkeslösa standardbatterier). Denna elscooter finns i två olika utföranden med olika batteristyrka - 13Ah och 21Ah. Scootern är utrustad skivbromsar fram och bak samt hydraulisk stötdämpare fram. Tack vare HLS-1 kraftiga konstruktion har den en maximal användarvikt på hela 200kg. Scootern klarar av att ta sig upp för backar med upp till 25 graders lutning och har även utrustats med backväxel. En tydlig LCD-display visar hastighetsmätare samt batteriindikator och scootern är självklart utrustad med LED-strålkastare, bromsljus och blinkers för din säkerhet. Därutöver har elscootern även försätts med stöldlarm som styrs med medföljande fjärrkontroll. Beställ direkt på vår hemsida outl1.se så skickar vi denna elscooter med gratis hemleverans!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaktet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Snabb leverans! - Nyhet: Showroom i Stockholm Betala hur du vill: - Betala mot faktura efter leverans, delbetalning eller kort/banköverföring Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på https://outl1.se

Fler annonser från outl1.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer