Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 21:17

Exklusive Nova 24, Just nu omgående leverans

Beskrivning
Vi ordnar frakt över hela Sverige med kranbil. Nova 24 ett lyxigare val av Attefallhus, som vi tillverkar i Finland. Storlek 8x3m Nova 24 levereras färdigbyggd och isolerad för året runt bruk. Golvvärme i alla utrymmen. Alla fönster är av 4 glas och med säkerhetsglas. Ett av marknades varmaste minihus på u värde av 0.20. Levereras komplett med kök, toalett, dusch, tvättställ, varmvattenstank. Den går även att få skräddarsydd efter ert önskemål, ex takfönster med värme. Ring säljare Frode Antonsen på 070 66 503 50 eller Sven på 073 826 40 29 Få en offert på just den du önskar. Ta kontakt på info(at)novahus.se eller ring oss på 0921-72050 Visning i Boden (Sävast) Teknikvägen 2 96139 Boden Vi samarbetar med Wasa och DNB där du som privat eller företagskund välja delbetalning med låg ränta eller leasning. Just nu har vi 4 st för omgående leveranser.
Säljes av
Nova visningspark
Nova visningsparkBesök vår butikssidawww.novahus.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Nova visningspark
Nova Visningspark säljer både stora och små hus. Timmerhus / Stugor av äkta finskt massivt limträ timmer. Attefallshus, lusthus, bastu, bodar, förråd mm Vi har också ett stort antal finska kvalitets spa för visning i vår butik. Stort antal av bodar, attefallare i vår visningspark. Välkommen.
Mer information hittar du på http://www.novahus.se

Fler annonser från Nova visningspark