Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 jan. 14:17
ETA industri flispanna 350, 500, 700, 850kW
Beskrivning
2. ETA industri flispanna 350, 500, 700, 850kW Drygt 800 kunder kan inte ha fel. Med 100% säkerhet mot bakbrand, helautomatisk drift och en effektgrad över 95% är ETA just nu Sveriges mest sålda flispanna. ETA är flispannan för våra svenska förhållanden. ¤ Transportskruven är 200 mm. ¤ Lambdastyrd förbränning med optimal styrning av förbränningsluften via dubbla, av varandra oberoende luftspjäll. ¤ Endast sugande rökgasfläkt, inget övertyck i eldstaden. ¤ Fjärrstyrning via dator, surfplatta eller smartphone. ¤ Bakbrandssäker cellsluss med unikt arbetssätt. ¤ Helautomatisk rökgasåtercirkulation = optimering av förbränning och förbränningstemperatur. Ta en titt på ETA:s transportsystem, fallschakt och cellsluss och se skillnaden jämfört med liknande kopior. Undvik flaskhalsar i fallschaktet och du slipper onödiga besök till pannrummet. Cellslussen står alltid still med öppningen uppåt när transportskruven matar en portion flis. På så sätt faller flisen fritt ner i cellslussen utan beröring och inget onödigt slitage sker på cellsluss eller konstruktion. Cellslussen har även en klippande funktion, både stål och motstål är lätt utbytbara, 250 mm djup. ETA Flispannor klarar av alla typer av träbränslen med en fukthalt mellan 5 till 40% och storlekarna G30, G50 och industriflis utan driftstörningar. Förutom ETA:s driftsäkra transportsystem och cellsluss ingår alltid: ¤ Fullständig lambdasondstyrd förbränning som reglerar både luft och bränsle utifrån bränslets kvalité och värmesystemets effektbehov. ¤ Helautomatisk drift för sotning och uraskning, tändning och släckning. ¤ Automatisk justering av primär och sekundärluft, ett måste för optimal förbränning. ¤ Keramiskt fodrad brännkammare. ¤ Automatisk rengöring av hela rostret. ¤ Tankstyrning. ¤ Shuntstyrning för två st shuntar. ¤ 1,5 - 6,0m fjäderomrörare eller skrapsystem Effekter från 20kW till 1000kW. Om du vill ta en titt på en helautomatisk flispanna i drift kan vi ordna så du får besöka en referensanläggning i ditt närområde. Vi har ca:800 stycken anläggningar runt om i Sverige. Leveranstid: cirka tre till fyra veckor.
Säljes av
Biovärme Sverige AB
Biovärme Sverige ABBesök vår butikssidawww.biovarmesverige.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Biovärme Sverige AB
Biovärme Sverige AB har efter 8år och drygt 700st sålda anläggningar visat att vi är att räkna med både nu och i framtiden. ETA är idag den snabbast växande tillverkaren i Europa och det beror helt på deras ständiga vilja att finna innovativa och nytänkande lösningar för att skapa den perfekta pannan. Välkommen med Er förfrågan via mail eller telefon.
Mer information hittar du på http://www.biovarmesverige.se