Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 09:43
Elverk 1800w portabelt silence *1/2priset
2 495 kr
Beskrivning
Varulager från nedlagd fritidsbutik saluförs nu hos oss för 1/2:a ordinarie butikspriset. Det är först till kvarn som gäller då vi enbart har mindre inkommande lager av detta populära elverk. Kraft Muller´s portabla elverk som ger 1800w och är optimalt för fritidslivet, husbil/båt/husvagn/stuga är detta elverk framtaget för. Ordinarie butikspris 4995:- Varan levereras mot fakturabetalning efter ni fått hem och testat varan i lugn och ro. All info om detta elverk finner ni på hemsidan genom länken nedan "Tryck här för att läsa mer om elverket" och som sagt först till kvarn som gäller. Beräknad leveranstid 10-14 dagar. Elverk/Husbil/Husvagn/Båt/Stuga
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.