Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 okt. 09:38

Elmoped 2000W - 1,56kWh LG batteri - REA

14 988 kr
Beskrivning
En elmoped är det perfekta färdmedlet att ta sig fram med oavsett om det är i den trafiktäta staden eller på landsvägen. Dessutom glider du runt tyst och harmoniskt utan öronbedövande motorljud. Endast AM-körkort krävs för att få köra mopeden. Alla våra elmopeder är utrustade med starka litiumbatterier från LG (värde ca 10 000kr mer än märkeslösa standardbatterier). Batteriet är på 60V 26Ah (1,56kWh) och på en laddning tar du dig upp till hela 5 mil! Mopeden har en maxhastighet på 45km/tim. Många andra elmopeder på marknaden levereras med märkeslösa batterier med lägre kapacitet vilket innebär en halverad körsträcka eftersom den samlade energimängden i batteriet är hälften så stor. Denna elmoped har generöst med utrustning och har försetts med grova 10 tums däck, rejäla skivbromsar fram och bak samt hydrauliska stötdämpare både fram och bak. Den väl tilltagna utrustningen för stötabsorbtion ger en otrolig komfort under färden. Den maximala användarvikten är 150kg och elmopeden klarar av att ta sig upp för backar med upp till 20 graders lutning. Mopeden har också utrustats med ett extra långt säte med ryggstöd och utfällbara fotstöd för passagerare så att du kan skjutsa på mopeden tryggt och säkert. En tydlig LCD-display visar hastighetsmätare samt batteriindikator och denna moped är självklart utrustad med LED-strålkastare, bromsljus och blinkers för din säkerhet. Mopeden har även praktiskt fack där du kan förvara t ex plånbok, mobiltelefon och nycklar när du kör mopeden. Ovanför facet finns även ett integrerat USB-uttag för laddning av t ex en mobiltelefon under färd. Precis ovanför finns även en klädhängare/krok för att hänga t ex jackan på när du är ute och åker. Därutöver har elmopeden även försetts med stöldlarm som styrs med medföljande fjärrkontroll. Kostnadsfri hemleverans ingår!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Snabb leverans! - Nyhet: Showroom i Stockholm Betala hur du vill: - Betala mot faktura efter leverans, delbetalning eller kort/banköverföring Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på https://outl1.se

Fler annonser från outl1.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer