Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 nov. 13:23

Elektrisk mini ATV - Xpro Speedbug

5 995 kr
Beskrivning
Beställ på vår hemsida www.motorsweden.se eller ring oss på 010-4056010 Leverans inom hela Sverige på ca 1-3 arbetsdagar. Välj mellan flera olika betalningsalternativ. Vi erbjuder delbetalning i upp till 36 månader. Mini ATV Elektrisk SPEEDBUG är vår senaste modell i den alltmer populära serien av eldrivna lekfordon för mindre förare och är en Mini ATV väl lämpad för de tuffare kidsen som söker en lite större modell med prestanda och egenskaper liknande de bensindrivna alternativen. HASTIGHET SPEEDBUG har fartegenskaper som mer än väl räcker till, maxfarten är hela 26 km/h. Topphastigheten kan dock justeras ned för de lite yngre och oerfarna nybörjarna. LADDNING Du laddar din SPEEDBUG enkelt med en medföljande laddare. En laddning räcker till ca. 45 min kontinuerlig körning vilket motsvarar ca. 19 km körning. BROMSAR Med skivbromsar både fram och bak reduceras hastigheten effektivt och säkert. Den är utrustad med påkostade bromsdetaljer som normalt bara återfinns på betydligt större och dyrare fordon. Beläggen kan enkelt bytas när de är slutkörda. MOTOR SPEEDBUG är utrustad med en kraftig elektrisk motor med hela 1000 Watts effekt vilket gör att den uppvisar bensineffektsliknande prestanda. Dessutom är den väldigt tyst, miljövänlig och att du slipper de problem som du ibland kan få med en bensindriven modell. RAMEN Ramen i höghållfasthetsstål är lackerad i en snygg matchande färg som smälter in väl med resten delarna på mini ATVn. STÖTDÄMPARE Utrustad med ställbara dämpare både fram och bak finns alla möjligheter att justera dämpningen efter förarens vikt och körstil. Du justerar själv dämpningen lätt med en haknyckel. DESIGN Vi har lagt extra vikt vid designen av denna modell för att den verkligen ska bli tuff och dra till sig blickar. Modellen finns i en vit och en svart design som sticker ut hemma i kvarteret. MÅTT Vår SPEEDBUG har en sitthöjd på 55cm och maxvikten på föraren är upp till 65kg. Trots de väl tilltagna måtten är SPEEDBUG en kompakt och väldigt lätthanterlig maskin. DÄCK Vi har utrustat SPEEDBUG med lättstyrda 6 hjul för att göra körningen både roligare och enkel. Det grova mönstret gör att den blir lätthanterlig och passar de mindre förarna då endast lite kraft behövs för att manövrera fordonet. VIKT Då SPEEDBUG bara väger 42kg med batteri så blir den väldigt enkel att ta med sig då den utan problem får plats i en kombibil. Den låga vikten gör även att den är enkel att hantera vid körning. Modell: ATV X-Pro Speedbug 1000w Motor: elektrisk 1000W36V Batteri: 36V13A Motoreffekt: 1,88kW / 1500 Drift: Kedja Start: Elstart Transmission: Fram - neutral - back Räckvidd: upp till 18 km Bromsar fram: Skivbromsar Bromsar bak: Skivbromsar Maximal förarvikt: 65 kg Sitthöjd (från fotstöd): ca 34 cm Maximal hastighet: Omkring 27km/t (justerbar) Längd: 1165mm Bredd: 725mm Höjd: 765mm Hjulstorlek: 6" Däckstorlek fram: 14x4.10-6 (slanglöst) Däckstorlek bak: 14x5.00-6 (slagnlöst) Fjädring: Hydrauliska stötdämpare
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
MotorSweden
Beställ på telefon 010-405 60 10 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Fler annonser från MotorSweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer