Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 18:04

Elektrisk balanscykel - X-PRO Balance - vårkampanj

2 995 kr
Beskrivning
Elektrisk Balanscykel från X-Pro En balanscykel eller även kallad springcykel ger den yngre föraren de rätta förutsättningarna för att få upp balansen på två hjul. X-Pro Balance är en välbyggd & prisvärd elektrisk balanscykel som gör lärandet allt annat än tråkigt. Med denna elektriska balanscykeln kan den minsta föraren i familjen börja sin motorkarriär tidigt i livet. Börja som en vanlig balanscykeln tills du hittar balansen, när det är gjort kan du lätt sätta upp fötterna på fotstöden, vrida lite lätt på gashandtaget och låta den elektriska motorn dra dig fram i kvarteren. X-Pro Balance kommer i två färger är lätt att få upp balansen på så du som förälder kan stå tryggt bredvid och se när den framtida Valentino Rossi övar. Elmotorn på 100W möjliggör att den även utanför förarens fantasi kan efterliknas en cross eller dirtbike & tas på lite mer "off-road" strapatser. Ljudnivån på springcykeln från X-Pro är dock i stort sett ljudlöst, eftersöks det realistiskt ljud av en dirtbike är det upp till föraren av balanscykeln att tillgodose detta, det brukar å andra sidan inte vara några problem när fantasin släpps lös. Medan föraren tar en välbehövd vila kan du enkelt ladda upp litumbatteriet genom att antingen ta loss det från balanscykeln eller låta det sitta kvar och koppla in laddaren direkt i balanscykeln. X-Pro Balance laddas i ett vanligt uttag med den medföljande laddaren och kan med full laddning ta föraren upp emot 80min ostörd balansträning. Skulle oturen vara framme och batteriet ta slut på vägen hem så är det bara att använda den på det forntida och något tråkigare sättet utan motor. X-Pro Balance passar från ca 4 år men ger glädje även till de större syskonen i familjen.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
MotorSweden
Beställ på telefon 010-405 60 10 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Fler annonser från MotorSweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer