Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 okt. 21:48

Electrolux Tvätt/tork 10/6 kg Fri Frakt

9 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 10999:- Artikelnummer: EW8W7861E8 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-perfectcare-800-tvatt-tork-ew8w7861e8 Electrolux PerfectCare 800 tvätt/tork EW8W7861E8 är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som effektivt rengör din tvätt. Kapacitet: 10/6 kg 1600rpm UltraCare och SensiCare system Electrolux PerfectCare 800 tvätt/tork EW8W7861E8 är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som effektivt rengör din tvätt. Med flera specialssystem som t.ex. UltraCare och SensiCare får du ett perfekt resultat på alla typer av kläder och textiler. Kapacitet Med en generös kapacitet på 10 kan du tvätta stora mängder tvätt på en gång. Torkkapaciteten är 6 kg. UltraCare Med UltraCare behöver du inte tvätta dina favoritplagg gjorda av delikata material för hand längre. Kombinationen av SoftDrum som minimerar friktion under tvättning och DirectSpray som gör att vattnet kommer in från mitten av laddningen, säkrar optimerade tvättresultat. SensiCare Det unika SensiCare-systemet ser till att optimal tid och energi är valt för tvättcykeln. Detta förhindrar att kläderna blir tvättade för länge och dina kläder bibehåller sin form och färg. DualCare Tvätta och torka större mängder tvätt på endast en timme. DualCare programmet är en perfekt lösningen för de upptagna hushållen. Steamcare Behöver du ibland fräscha upp plagg, utan att ha tid att gå igenom en hel tvättcykel och torkning? Ångprogrammen kommer snabbt att göra sig av med lukt och veck på dina kläder, så att de kan användas fler gånger innan tvättning. Det finns även särskilda program där det läggs till ånga för bomull och syntetiska material och som minskar behovet av att stryka kläderna Time Manager-funktion Tack vare Time Manager kan du anpassa din tvätt/tork enligt ditt schema. Det enda du behöver göra är att programmera cykeln efter dina egna önskemål: öka tiden för smutsigare tvätt, eller minska den för mindre smutsig tvätt. Energiklass Tack vare energiklass A sparar du pengar på energi samtidigt som maskinen är miljövänlig.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer