Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 okt. 18:00
Electrolux Mikrovågsugn Int 17 l Fri Frakt
3 799 kr
Beskrivning
Ord pris: 5899:- Modell: 31617 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-mikrovagsugn-kmfe172tex Med Electrolux mikrovågsugn KMFE172TEX kan du tillaga dina favoriträtter på ett ögonblick. Spara din favoritinställning för snabb åtkomst, använd avfrostningsfunktionen och öppna den enkelt med TouchOpen. Mikrovågsugn för inbyggnad 17 liters volym TouchOpen, ReTurnable Tack vare den snygga Electrolux 800 TouchOpen mikrovågsugn KMFE172TEX och dess praktiska funktioner kan du ta en genväg för att bereda den perfekta maträtten på nolltid. Du kan välja ett av dess många program och styra apparaten via en LCD-skärm. ReTurntable-funktionen garanterar att plattan alltid återgår till den position där den startade. Design Denna moderna mikrovågsugn med ett yttre i svart och rostfritt stål kommer att ge en touch av elegans till hela köket. Ytan kommer alltid att vara fri från fläckar tack vare en speciell ytbeläggning. Kapacitet Kapaciteten på 17 liter kan enkelt rymma tallrikar med en diameter på 27 cm. TouchOpen Den specialdesignade mjuka mekanismen öppnar dörren mjukt och ger dig enkel tillgång till maten. Favoritfunktion Skapa ett program och tryck på den stjärnformade ikonen på skärmen. På detta sätt kommer mikrovågsugnen att komma ihåg den skapade inställningen och ger dig enkel och snabb åtkomst till den. På det här sättet behöver du inte komma ihåg några specifika tider eller temperaturer för att få de resultat du vill ha, vare sig du smälter choklad, värmer om rester från igår eller avfrostar fryst mat. ReTurntable Den roterande glasskivan återgår till sitt ursprungliga läge som automatiskt låser upp mikrovågsdörren. På så sätt är det alltid enkelt att ta ut maten ur ugnen. Display Du kan enkelt ändra inställningarna med LCD-skärmen. Barnsäkert lås Säkerheten kommer först när det finns barn i huset. Därför är mikrovågsugnen utrustad med ett barnsäkert lås som du kan aktivera och därmed förhindra att ditt barn av misstag slår på mikrovågsugnen eller ändrar inställningarna.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se