Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 dec. 08:37
Electrolux Kylskåp Integrerad 177cm Fri Frakt
4 444 kr
Beskrivning
Ord pris: 8299:- Modell: ERN3213AOW Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-kylsk-p-ern3213aow-177-2-cm Det integrerade kylskåpet från Electrolux har den smarta funktionen FreeStore som gör det möjligt att justera temperatur och luftfuktighet för säker förvaring av din mat över lång tid. Kylskåpet har energiklass A+. Nettovolym: 319 liter Integrerad modell Energiklass: A+ Höjd: 177,2 cm Kylskåpet har en kapacitet på 319 liter och är utrustat med sex stycken glasshyllor, en grönsakslåda och en flaskhylla. FreeStore Konsistens är lika viktigt som smak för professionella kockar. För att matvarornas konsistens ska hålla längre i din kyl, är den utrustad med FreeStore. Fuktighetskontrollen ser till att allt är färsk och knaprigt längre. SpacePlus grönsakslåda Med SpacePlus kan du förvara allt ditt frukt och grönt i en praktiskt stor låda som rymmer hela 44 liter. Tack vare dubbla lager så gör den att grönsakerna inte kommer i kontakt med fukt och bevaras därför längre. TempAlert TempAlert-funktionen gör att du kan vara säker på att kylens temperatur är rätt inställd. Om temperaturen stiger så varnas du med en varningslampa. LED-belysning Jämnt, bra ljus ger dig en bra överblick i hela kylen så att du kan använda platsen så optimalt som möjligt. Dessutom förbrukar LED-belysning mindre ljus än andra typer av belysning. Energiklass A+ Tack vare energiklass A+ kan du reducera energiförbrukningen och på så sätt skona både miljön och plånboken.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se