Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 dec. 10:51
Electrolux Inbyggnadsugn 72 l Pyro Fri Frakt
7 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 11999:- Modell: CKP740X Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-ckp740x-rostfri En multifunktionell inbyggnadsugn från Electrolux med varmluft och snabbstartsfunktion. Ugnen har en inbyggd matlagningstermometer och automatiska temperaturförslag och kommer med automatisk säkerhetsavstängning och elektroniskt barnlås. Ugn för inbyggnad i kökssnickerierna Multifunktionell ugn med ånga och pyrolys Höjd x Bredd x Djup (mm): 594 x 596 x 569 Där välsmakande förvandlas till utsökt Dags att upptäcka kraften i ånga med SteamCrisp®-ugnen. Ugnen tillför fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att maten lagas vid lägre temperaturer och inte torkar ut. Och ger en gyllene, krispig skorpa och en saftig mitt. Mör inuti, krispig på utsidan med SteamCrisp Säg hej då till vanlig bakning och hej till SteamCrisp. Kombinationen av ånga och traditionell värme är perfekt för bakning och ugnsstekning så att maten tillagas försiktigt och inte torkar ut. Smak och textur förbättras med ånga. Laga mat med precision med vår matlagningstermometer Tack vare vår matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och stängs av. Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla Att hålla ugnen som ny är inte svårt med vår smarta pyrolytiska rengöringsfunktion. Det självrengörande systemet värmer ugnen till en temperatur som förvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behöver torka av botten och aldrig mer skrubba. LED-timerdisplayen ställer in den bästa temperaturen LED-displayen föreslår rätt temperatur baserat på den matlagningsfunktion du väljer, så att du aldrig behöver gissa vilken temperatur som passar bäst för din maträtt. Du kan fortfarande justera temperaturerna manuellt och ställa in start- och stopptider. Spara tid med snabbuppvärmningsfunktionen Med vår Snabbuppvärmningsfunktion är ugnen redo när du är. Det är kortare uppvärmningstid jämfört med konventionell uppvärmning så att du kan förvandla dessa extra stunder till mer minnesvärda måltider.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se