Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 jan. 11:30
Electrolux Inbyggnadsugn 72 l Fri Frakt
5 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 12999:- Modell: OOP601NX Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-ugn-oop601nx-stal Laga dina favoriträtter med Electrolux ugn OOP601NX och få ett perfekt, saftigt och krispigt matlagningsresultat. Kapacitet: 72 liter Pyrolytisk rengöring CombiSteam-teknik 5 års garanti Laga dina favoriträtter med Electrolux ugn OOP601NX och få ett perfekt, saftigt och krispigt matlagningsresultat. Kapacitet Den 72 liter stora ugnen ger dig utökade möjligheter i köket. Tillred flera rätter samtidigt. CombiSteam-teknik Ångkokning ökar dina möjligheter att laga goda och hälsosamma rätter. Ångkokt mat är full av smak och näringsämnen. Använd ångkokaren tillsammans med varmluft så fördelas värmen jämnt och gör maten saftig på insidan och krispig på utsidan. Köttermometer Det professionella sättet att steka kött. Bara att registrera rätt temperatur och ugnen kommer automatiskt stänga av sig när köttet är färdigt. Bästa sättet att få en saftig stek. Extra stor fläkt Med en nykonstruerad, extra stor fläkt får du en jämn temperatur på insidan av hela ugnsutrymmet, vilket betyder att du kan placera din mat var som helst i den med perfekt resultat. Grillfunktion Ugnen är utrustad med dubbla kretsgrillar som hjälper dig att uppnå fantastiska grillresultat varje gång. Kontrollpanel Intuitiv kontrollpanel med touchdisplay ger dig en bra överblick över processen. Pyrolytisk rengöring Med pyrolytisk rengöring hettas ugnen upp till en väldigt hög temperatur på 400 grader. Allt överblivet fett och matrester reduceras till aska som du enkelt kan torka av. Du behöver inte använda starka rengöringsmedel och smutsa ner dig med smutsrester och brända rester. Energikonsumtion Den här ugnen är energieffektiv och har A+.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se