Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 dec. 10:51
Electrolux Inbyggnadsugn 72 l Fri Frakt
3 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 5099:- Modell: EOP601X Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-ugn-inbyggnad-eop601x Ugn från Electrolux med integrerad stektermometer så att du kan få perfekta stekresultat. Ugnvolym: 72 liter Pyrolytisk rengöring LED-display, stektermometer Ugn från Electrolux med många funktioner och en integrerad stektermometer så att du kan få perfekta stekresultat. Funktioner Ugnen kommer med varmluft, grill, upptining och pizzafunktion. Den är också utrustad med timer och halogenbelysning i ugnen. UltraFanPlus Tack vare en nydesignad extra stor fläkt får ugnen jämn temperatur på alla nivåer. Detta innebär att du kan placera mat och kakor överallt i ugnen för lika bra resultat. Kontrollpanel Den intuitiva kontrollpanelen med roterbara vred och LED-display ger dig en bra överblick över hela matlagningsprocessen. Stektermometer Enkelt sätt att få till perfekta resultat. Allt du behöver göra är att sticka in termometern i maten och ställa in temperatur. Ugnen stänger automatiskt av sig när den önskade temperaturen är uppnådd. Pyrolytisk rengöring Med pyrolytisk rengöring värms ugnen upp till 400 grader. Detta bränner bort fett och matpartiklar som sedan lätt torkas bort. Detta gör att du får enklast möjliga rengöring utan rengöringsmedel. Säkerhet Barnlåset på panelen och dörren ser till att ugnen är säker även för barnfamiljer. Dessutom har den flera lager glas så att utsidan håller sig sval. Energiförbrukning Ugnen är energieffektiv tack vare den bra isoleringen. Den har energiklass A+.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se