Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt. 00:58
Electrolux Inbyggnadsugn 71 l Fri Frakt
12 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 19999:- Modell: EOS880Z Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-angugn-eos880z-svart Laga mat som mästerkockarna med inbyggda Electrolux ångugn EOS880Z med ångfunktion. Ugnsvolym: 71 l Combi ångfunktion SousVide-funktion 5 års garanti Electrolux inbyggda ångugn EOS880Z har en elegant svart färg med många praktiska funktioner som gör matlagningen lättare. Du har allt du behöver för att mästra också de riktigt svåra recepten. Ugnsfunktioner Bland alla funktioner som den här ugnen har hittar varmluft, snabb grilling, defrost, pizzafunktion, Au gratin, ångkokning och Sous vide. Dubbel timer och dubbla halogenlampor. XL-fläkt Med en nydesignad, extra stor fläkt får du jämn temperatur på hela insidan av ugnen, vilket gör att du kan ställa maten var som helst och få ett perfekt resultat. Ångkokning Ångkokning ökar dina möjligheter att laga goda och hälsosamma rätter. Ångkokt mat är full av smak och näringsämnen. Använd ångkokaren tillsammans med varmluft så fördelas värmen jämnt och gör maten saftig på insidan och krispig på utsidan. SousVide-funktion Tillaga maten som mästerkockarna och använd SousVide-funktionen för ångkokt mat i vakuumförpackade påsar som ger ytterligare rik smak. Kontrollpanel Intuitiv kontrollpanel med touch och LED-display ger dig en bra överblick över processen. Förprogrammerade inställningar för 220 rätter gör att även den med lite kunskap om matlagning kan bli en superb kock. Köttermometer Det professionella sättet att steka kött. Bara att registrera rätt temperatur och ugnen okmmer automatiskt stänga av sig när köttet är färdigt. Bästa sättet att få en saftig stek. Säkerhet Barnsäkert lås på ugnspanelen och dörren som förhindrar olyckor. Dörrarna är kalla för beröring under matlagning tack vare multipla lager av glas. Energikonsumtion Den här ugnen är energieffektiv och har A+.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se