Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 okt. 08:55
Electrolux Inbyggnadsugn 70 l Fri Frakt
4 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 7999:- Modell: EKP600X Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-ekp600x-rostfri Multifunktionell ugn med varmluft EKP600X från Electrolux för inbyggnad. Med ugnens praktiska kontrollpanel blir matlagningen enkel. Det generösa utrymmet på 70 liter gör att du kan laga mer mat åt gången. Använd den effektiva grillfunktionen för den perfekta krispiga ytan. När det sedan är dags för rengöring trycker du på knappen för självrengöring. Ugn för inbyggnad i kökssnickerierna Multifunktionell ugn med varmluft Höjd x Bredd x Djup (mm): 594 x 594 x 568 Professionella renhetsnivåer, utan skrubbande Professionalism i en restaurang är mer än att få stjärnor i Guide Michelin. Kockar har även höga krav på renheten. Med vår pyroytiska självrengörande ugn kan du få samma standard i ditt hem - utan att skrubba! Aktivera helt enkelt den självrengörande funktionen så omvandlar den rester till aska som kan torkas bort på ett hygieniskt sätt. Laga mat åt alla på en gång Denna ugn ger dig gränslös flexibilitet, så att du kan laga mer mat på en gång. Med en kapacitet på hela 70 liter och de största plåtarna kan du enkelt få plats med större rätter. Total renhet, men utan skrubbandet Rengöring av ugnen är säkerligen en av livets mindre trevliga sysslor. Med vår pyrolytiska rengöringsfunktion kan du nå den högsta renhetsnivån - men utan att behöva skrubba. Du behöver inte ens kemiska rengöringsmedel med slipeffekt. Ugnen förvandlar på ett hygieniskt sätt resterna till luktfri aska som kan torkas bort med en fuktad trasa. Snabb och effektiv grillfunktion Denna ugn har snabb och effektiv grillfunktion. Samtidigt som din rätt får en krispig yta får den också en vackert brunfärgad yta. Grillen fungerar också perfekt för små rätter. Enkel och full kontroll - med vred och val av tillagnings- och sluttid Med den här kontrollpanelen har du direkt kontroll när du lagar alla dina favoriträtter. Tryck på knapparna för att ställa in tillagningstid och eller sluttid. Med pop-out vreden väljer du temperatur eller någon av de många olika tillagningsfunktionerna. LED-skärmen visar valda inställningar. När ugnen stängs av visas klocktiden på displayen.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se