Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 08:18

Eldkorg - en kvalitetsprodukt från Villapool Nord

1 995 kr
3 495 kr
Beskrivning
Att elda har varit en lång tradition som sträcker sig långt bakåt i tiden, många har suttit vid lågornas sken och fastnat med blicken i eldens förtrollande lågor samtidigt som den värmt behagligt. Vi på Villapool Nord har också fastnat för elden och dess skönhet och har därför tagit fram en ny produkt i vårt sortiment. En snygg och stilren ELDKORG med flexibla användningsområden. Använd den som en snygg och välkomnande detalj i trädgården eller på uppfarten när du väntar gäster, placera den nere vid sjön eller pryd din uteplats med en trevlig brasa då kvällens mörker börja krypa sig på. Snabba fakta: *Höjd 62cm *Bredd 45cm *Tillverkas i 100% svenskt material. *Design framtagen i Sverige, Västerbotten. *Finns att välja i 2 material, plåt eller cortenstål. *Levereras som byggsats eller färdigmonterad *Produkten är framtagen för nordiskt klimat och håller i generationer. *2 smidiga handtag följer med för enkel hantering/tömning av aska *Enkelt att placera grillgaller eller murrika på eldkorgens topp. *Svensktillverkad Välj mellan 2 kraftfulla och robusta material, 2 mm bockad plåt eller 3 mm cortenstål av högsta kvalitet. Eldkorgen i plåt levereras obehandlad för största valmöjlighet till färgsättning och egen lackering. Eldkorgens variant i cortenstål levereras med en förbearbetad yta som gör att eldkorgen rostar vackert i utomhusmiljö samt ger ett rustikt och levande intryck. Eldkorg i 2mm plåt, obehandlad: Ordinarie pris enligt prislista: 2.795kr inkl moms Introduktionspris: 1.995kr inkl moms Eldkorg i 3mm cortenstål, förbearbetad: (Rostad) Ordinarie pris enligt prislista: 3.295kr inkl moms Introduktionspris: 2.695kr inkl moms Se bildexempel för skillnad mellan en eldkorg i cortenstål som "för-rostats" samt eldkorg i plåt obehandlad. Frakt hemleverans, färdigmonterad: 1.250kr inkl moms Frakt hemleverans, byggsats: 500kr inkl moms Hämta på vår fabrik i Avanäs, Vindeln: 0kr Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller för beställning
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Villapool Nord
Villapool Nord är ett väletablerat och snabbt växande företag som tillverkar och säljer utomhusprodukter för ett rikare fritidsliv. Vi erbjuder terrasspooler, bastustugor, grillplatser, bryggor och tillbehör i hög kvalitet. Våra produkter är Västerbottenstillverkade och basen är i Avanäs företagspark i Hällnäs, väster om Vindeln, cirka sju mil från Umeå.
Mer information hittar du på http://villapoolnord.se/

Fler annonser från Villapool Nord

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer