Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 19:15

Eldbox med Greppa

2 695 kr
Beskrivning
Från låda till eldstad på nolltid. Hopfällbar grill/eldstad med möjlighet att reglera temperaturen. Hållare med handtag är vändbar och kan höjas och sänkas steglöst, den kan även vridas åt sidan. Koka kaffe, stek hamburgare eller grilla korv. Stekhäll eller paellapanna så stor som 50cm kan användas på hållaren, det går även att ställa på en kaffepanna eller ett par mackjärn. Eldboxens lock fungerar bra som avställningsyta, hela eldboxen ryms i plastback. Ett par handtag för att lyfta paellapanna eller stekhäll ingår. Det här är en produkt du har nytta av året om, picknick vid havet, hemma på gården, ta med den i husvagn/husbil eller på skotern. Eldbox tillverkar vi själva i Sorsele, Lappland.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Eldmark AB
I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
Mer information hittar du på http://www.eldmark.se

Fler annonser från Eldmark AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer