Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 15:12

ELBIL för barn - Maserati

3 495 kr
Beskrivning
Elbil för barn Maserati Gran Cabrio En bil anpassad till kidsen har sedan urminnes tider varit drömmen för barnen. Vi har äntligen nöjet att utöka vårt sortiment med ytterligare en produkt som gör varenda grannunge till en Stig från Top Gear! Denna elbil för barn låter drömmen om en sportbil bli något lättare uppnådd. Elbilen som drar tanken till fart och fläkt låter ditt barn susa fram i kvarteret i upp mot 5 km/h. Tycker du att risktagandet & konsekvenstänkandet på den lilla föraren är att jobba på så kan du sköta kontrollen från den medföljande handkontrollen. Helt nya Maserati Gran Cabrio är vår enda Elbil för barn. Med praktiska egenskaper och säkerhet i fokus är vi riktigt nöjda med denna elbil för barn. Ett fulladdat batteri tar morgondagens förare cirka 60min och låter samtidigt dig som förälder komma ut på den ack så viktiga promenaden. Den ensitsiga cabriolen med bakhjulsdrift finns att beställa direkt! Elbilen är utrustad med en 2*20W motor vilket gör att du lätt når upp i toppfart även med ett något äldre barn, säkerhetsbältet är att rekommendera då kraften från accelerationen annars kan skrämma. Utrustning Elbilen för barn är utrustad med högtalare & USB-uttag vilket gör att favoritartisterna kan spelas när elbilen används. (OBS:Kromad armbåge medföljer ej!) Om kromad armbåge och Bamse på högsta volym inte räcker så får ni även ljudeffekter via ratten! Karossen på denna elbil för barn är av lackerad plast vilket gör elbilen ännu lite mer lik originalet & prisvärd mot likvärdiga elbilar för barn på marknaden. När elbilen inte används Likt vilken sportbil som helst så mår även denna elbil för barn bäst av att stå skyddad från regn och kyla när den inte används. Tänk på att underhållsladda batteriet om den står oanvänd under en längre period och låt den lilla föraren sköta om den med tvätt och omvårdnad.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
MotorSweden
Beställ på telefon 010-405 60 10 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Fler annonser från MotorSweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer