Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 feb. 09:59

DPF / AdBlue problem? Satser med Box & Rör

Beskrivning
Kompletta satser med Box och Ersättningsrör som löser problemen med Avgasrening som AdBlue, DPF (partikelfilter), EATS fel, SCR fel, regenerering, höga emissioner och felkoder. # 100% NÖJD KUND GARANTI # 2 ÅRS GARANTI # HÖGSTA KVALITÉ # MÄNGDRABATT # FAKTURABETALNING Många nöjda kunder! Referenser finns givetvis! Mer behöver egentligen inte sägas... Allt är solklart!! -------------------------------------------------------------------------------- För den som orkar att läsa resten av texten, varsågod ;) Lägga pengar på reservdelar, reparationer och stillestånd stup i ett eller lösa problemen en gång för alla? Vilket väljer ni? Vi på Teknik & Maskin hjälper er att hålla maskinerna igång! Vi levererar över hela Sverige med snabba leveranser och även utomlands. Kontakta oss för mer info. Vid inget svar, tala in på mobilsvar eller sänd SMS så kontaktas ni fortast möjligt. Vi nås även på kväll och helg. LÖSNING FINNS TILL DE FLESTA MASKINMÄRKEN; från minsta till största modellerna, bl a till samtliga Volvo maskiner och maskiner med Volvo Penta motorer. *** För övriga märken: Ange märke, modell och årsmodell. *** Våra boxar och produkter är väl beprövade och är garanterat de absolut bästa på marknaden, de emulerar systemet fullt ut, vilket INTE konkurrenternas gör, detta medför att de fortfarande har aktiv bränning med okontrollerad temperaturstyrning med risk för överhettning och brand! Det är SKILLNAD på box och box helt enkelt! Monteringsanvisning på svenska och hjälp på telefon vid behov. Adblu pump ad-blue addblue adblå off urea box adbluebox regenereringsproblem regenering adblueproblem L220G effektreducerad L180H efterbränning rening EC480E avgasefterbehandling rening EC300E delete bortkoppling avstängning frekventa bränningar
Säljes av
Teknik & Maskin
Teknik & MaskinBesök vår butikssida
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Teknik & Maskin
Företaget med fokus på kundens behov! Motoroptimering för mer kraft och lägre bränsleförbrukning samt effektiva lösningar till de flesta tunga fordon & maskiner med krånglande avgasrening. Låt Adblue & regenereringsproblemen vara ett minne blott! Godkänd för F-skatt.

Fler annonser från Teknik & Maskin

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer