Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 jan. 08:11

Dirtbike Cross Loncin 250cc Monster Edition

9 995 kr
Beskrivning
Vårat mål på Motorhandel är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Välj att dela upp din betalning via Klarna alternativt leverans mot faktura. Hemleverans på 2-3 arbetsdagar med DHL inom hela Sverige. Lite större Midsizecross Dirtbike Loncin 250cc är en lite större midsize modell tack vare större hjul. Tack vare den oslagbara motorn, de fina fjädringskomponenter och de större hjulen är detta en av de bästa och mest prisvärda modeller ute på marknaden. Ram och stötdämpning Ramen och den kraftiga svingen är av stål och har förstärkningar på de rätta ställena. Eftersom även motorn utgör en del av den bärande konstruktionen kan man använda sig av en lätt och slimmad ramkonstruktion. Fram finner vi kraftiga 735mm långa Up Side Down gafflar med bra kvalitet och funktionalitet. Bak sitter en riktigt bra ställbar stötdämpare med fin returdämpning som även är anpassad för de tyngre förarna. Rejäl styrkrona, styrhöjare och styre i aluminium. Även den bastanta kedjestyraren är av aluminium. Hjul och bromsar Modellen har 17 tums framhjul och 14 tum bakhjul med crossdäck. Starka fälgar med fälgbanor i stål och kraftiga nav i aluminium. De något större hjulen gentemot en Midsize fiddy bidrar till bättre framkomlighet och grepp. Bromsarna är väl tilltagna med dubbelkolvsok både fram och bak och stålomspunna hydraulslangar. Elsystem 12 volts elsystem med ett kraftfullt 6,5 Ah batteri samt elstart. Vidare finns tändningslås och laddningsregulator vilket medför att det går att montera på strålkastare för den som vill. Loncin 250cc motor Motorn är den berömda Over Head Cam modellen (med överliggande kamaxel och kamkedja) från välkända motortillverkaren Loncin som ger oöverträffad prestanda och tillförlitlighet. Den är 5 växlad med manuell koppling har både kickstart och elstart. Med sina riktiga 249 kubikcentimeter ger denna motor en markant högre effekt jämfört med billigare stötstångsmotorer som trots namnet 250 endast ligger på 229cc. Lättillgänglig oljesticka / påfyllning underlättar snabb kontroll av oljan. Fullflödes ljuddämpare i aluminium bidrar till att motorn kan leverera full effekt. Vill du ha mer information och exakta specifikationer så besök gärna våran hemsida.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer